The Big Ask Again - Mechelaars gaan samen

14 Augustus 2009

vanaf 14.00 zullen we in Oostende op het Klein Strand een gigantische dans-clip voor het klimaat opnemen. Eén massa-choreografie waarin duizenden mensen tegelijkertijd een choreografie aangeleerd krijgen, die ze die middag ook meteen samen uitvoeren, aangevuurd door top dj's als Buscemi, Peter Van de Veire, Gerrit Kerremens, Muriëlle Scherre, en voorgedanst door een hele schare BV's en WC (wallons connus) in één wervelend Bollywood spektakel, gefilmd zowel in 2- als in 3D! Dat spotje zal als een grote video-betoging de wereld rondgaan. Op zaterdagnamiddag 29 augustus Ruim een jaar geleden verzamelden 6000 enthousiastelingen in Oostende voor de eerste editie van deze actie, nu willen ze nog beter doen; de organisatoren rekenen op ruim 10000 deelnemers.

The Bis Ask Again!

Alle praktische en inhoudelijke informatie vind je op de website.

Er wordt alvast gestart om 14 u. op het klein Strand in Oostende.

Ben je dat weekend op Zomerweekend van Groen in Blankenberge? Geen probleem, er zullen meerdere deelnemers zijn die 's namiddags naar Oostende trekken.

Mechelen Klimaatstad roept op!

Ben je dat weekend gewoon in Mechelen, dan kan je zeker meegaan met de groep van Mechelen Klimaatstad, die gezamelijk naar Oostende willen trekken. Meer info kan je via mail opvragen.

Zij zoeken ook nog enthousiastelingen die in de laatste rechte lijn nog willen gaan flyeren op affiches willen ophangen. Heb je hiervoor interesse, geef dan zeker een seintje aan Patrick.