Beste Mechelaar

03 Oktober 2012

Beste Mechelaar

Mechelen onderging de afgelopen jaren een ware metamorfose. Groen heeft daar een actieve rol in gespeeld. Maar alles kan altijd beter. Mechelen moet voor iedereen een warme thuis zijn en blijven. Een positieve dynamiek in een stad is bovendien altijd fragiel. Daarom is 14 oktober een belangrijk moment voor ons, Mechelaars. Er is nood aan een ambitieus, inhoudelijk project. Aan het samenbrengen van ideeën en mensen. Dat is net wat onze stadslijst vld-groen-m+ doet. De voorbije maanden hebben we veel steun gevoeld voor ons stadsproject. Soms is er ook wat aarzeling. Dat begrijpen we. Het blijft een bijzondere formule, uniek in Vlaanderen. Onze stadslijst is een uitgesproken Mechels project.Op 14 oktober gaat het over Mechelen, uw en onze stad. Een keuze voor Groen is dan een keuze voor een stad op mensenmaat. Wie kiest voor Groen, kiest voor een duurzame groei van onze stad. Dat zit in het DNA van onze partij. Groen is daar de beste garantie voor. Een perfect parcours kan niemand beloven. Maar aan ons engagement hoeft u geen seconde te twijfelen.

De groene kandidaten zijn ijzersterk. Van de eerste tot de laatste zijn het positivo's met een hart voor Mechelen, elk met haar of zijn expertise. Allemaal zijn het mensen met veel energie, die geloven in de kracht van samenwerking. De stadslijst is een sterk team. Met onze ploeg gaan we verder vooruit.

Wij hopen u dan ook te overtuigen van het belang van een groene, positieve keuze. Want u bent het die op 14 oktober de toekomst van Mechelen bepaalt.

Groene groeten,

Kristof Calvo

Federaal parlementslid Groen en voorzitter Groen Mechelen
Lijstduwer (plaats 43) vld-groen-m+

Noot: Deze open brief verscheen in de slotfolder van Groen Mechelen. Alle Mechelaars krijgen die folder deze en volgende week in hun brievenbus.