Ademloos Actie en Roadshow

11 Oktober 2009

Ademloos heeft maanden gewerkt aan het voorbereiden van een zogenaamde roadshow om in alle cultuurhuizen van alle wijken een mooie kleinkunst avond te organiseren, waaraan tientallen van de beste musici en woordkunstenaars van Antwerpen gratis deelnemen. Dit programma wordt bijna niet opgenomen in de pers, én, erger nog, doodgezwegen in de programma's van de cc's. Zij helpen niet met de ticketing. Zij zetten het niet op hun web sites. Het komt in geen enkele stadsagenda die aan het culturele leven in Antwerpen is gewijd.Het kabinet Heylen werkt ons op alle denkbare manieren actief tegen.

Omdat "ze" vinden dat de Gemeente strikt neutraal moet zijn. 6 jaar lang heeft men de BAM niets in de weg gelegd. Maar nu Ademloos een volksraadpleging heeft afgedwongen (sic!), zoals men dit noemt, wordt het neutraliteitsprincipe ingevoerd.

Wij doen een dringend beroep op u om naar ons web te gaan om kennis te nemen van de schitterende avonden die we organiseren met de vele Antwerpse artiesten die hieraan belangeloos hun medewerking verlenen.
Wij hopen ook dat u deze mail zult willen doorsturen naar uw vrienden, kennissen en familie. Dit worden werkelijk schitterende avonden.

http://www.ademloos.be

Bron: actiecomité Ademloos