30 jaar Groen in Mechelen, dat wordt gevierd!

10 April 2012

30 jaar Groen in Mechelen, dat wordt gevierd!

  Dit jaar vieren we 30 jaar groene politiek in Mechelen. Al sinds 1982 drukken achtereenvolgens Agalev, Groen! en Groen een belangrijke stempel op deze stad. Om onze verjaardag niet onopgemerkt te laten voorbij gaan, is er 1 en 2 juni 2012 een feestweekend. U bent bij deze alvast uitgenodigd. Wij vieren onze verjaardag immers graag samen met de Mechelaar! 

30 jaar Groen in Mechelen, dat wordt gevierd!Het programma op een rij:
 
De eerste quiz van Groen Mechelen
Vrijdag 1 juni vanaf 20u in het Scheppersinstituut, Melaan 16

De eerste editie van onze quiz belooft een prettige avond te worden zowel voor geoefende quizzers als voor gelegenheidsploegen. Groen-bestuurslid Bjorn Siffer, zelf een enthousiast quizzer bij ploegen zoals Quizimodo en The League, zorgt voor boeiende en verrassende vragen. Bert Gabriëls is de presentator van dienst. Groen-senatrice Freya Piryns is de strenge doch rechtvaardige juryvoorzitter. Aan het einde van de avond wacht een goed gevulde prijzentafel!

De quiz is reeds volzet! Inschrijven kan niet meer.
 
Zomerbarbecue aan Lamot
Zaterdag 2 juni vanaf 17u30 in een feesttent op de Haverwerf aan Lamot

De Vismarkt met de Lamotsite, het is voor veel Mechelaars een der leukste plekjes in de stad. Voor het verjaardagsfeest van Groen wordt er gebarbecued op de Haverwerf. De Mechelse zaalvoetbalclub Salaam zorgt voor het vlees, voor de vegetariërs is er een heerlijk alternatief. Verder op de kaart in de feesttent: Mechelse bieren, Hombeeks hoeveijs en eerlijke wijnen. Het wordt een onvergetelijk verjaardagsfeest waarop ook u niet mag ontbreken.

De prijzen voor de zomerbarbecue zijn als volgt:

  • Barbecue Salaam (2st): € 12
  • Barbecue Salaam (3st): € 15
  • Barbecue Veggie (2st): € 12
  • Barbecue Veggie (3st): € 15

Reserveren kan via de knop bovenaan deze pagina.

Wandelen door het nieuwe Mechelen
Vier wandelingen met telkens vertrek aan Lamot

De afgelopen jaren is Mechelen een fraaiere en groenere stad geworden. Het verjaardagsfeest is het moment om ook daar eens bij stil te staan. En hoe kan dat beter dan met een bijzondere wandeling door onze binnenstad. Groen-schepen Marina De Bie neemt de wandelaars op sleeptouw. Op de route: enkele voor Groen belangrijke realisaties en plekken met bijzondere toekomstplannen. Vier wandelingen zijn er gepland: vrijdag om 18u, zaterdag om 10u15, 14u en 17u.

Op weekend in hotel Vé
Voor wie niet in Mechelen woont maar toch geen seconde wil missen van het feestweekend, is er een voordelige hotelformule uitgewerkt in samenwerking met Hotel Vé. Een single kamer reserveren kan al vanaf vanaf € 69, kamers voor 2 personen zijn al beschikbaar € 89.
 
Meer informatie over de mogelijkheden of het reserveren aan deze voordelige tarieven kan enkel via [email protected]. Reservaties dienen te gebeuren voor 18 mei.

 

Wil uw bedrijf of organisatie het feestweekend ondersteunen, kan u altijd contact opnemen via [email protected]

U kan inschrijven voor al deze activiteiten via dit formulier.