07 Juni 2019

18.00u -

10 Juni 2019

18.00

Groen Mechelen weekend

Domein Roosendael , Lange Zandstraat 133, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Ik doe mee!

Vanuit Iets Doen Met Groen organiseren we een weekendje weg van vrijdagavond 7 juni tot zondagochtend 9 juni. Met dit weekend willen alle vrijwilligers en leden van Groen Mechelen bedanken voor het campaignen en samen even uitblazen na de verkiezingscampagne.

Inschrijven kan via het volgende inschrijvingsformulier, liefst voor 19 mei 2019: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe04yzol1G-C05AC9TfQa1uacP_vtwn2z2DG4msEO3DCN4edw/viewform

  • Waar? Kamperen te Domein Roosendael, Sint-Katelijne-Waver
  • Wie? Groen Mechelen vrijwilligers. Partners en kinderen zijn ook welkom!
  • Concept? Ook wanneer je er niet heel het weekend bij kan zijn, kan je aansluiten. Via het inschrijvingsformulier kan je voor elke activiteit apart inschrijven.
  • Kostenplaatje? De overnachtingen en activiteiten zijn op kosten van Groen Mechelen, voor het eten en drinken vragen we een kleine bijdrage.
Kom je ook?

Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.