11 Maart 2023

19.00u -
22.00u

Filmvertoning 'Onze Natuur' en panelgesprek met Pim Niesten

Cultuurcentrum Mechelen , Minderbroedersgang 5, 2800 Mechelen

Ik doe mee!

In Mechelen is Groen met schepen Patrick Princen voortrekker van het ambitieus natuurproject Natuurpark Rivierenland. De afgelopen jaren werd een sterke coalitie gevormd met Natuurpunt, ANB en tal van andere besturen om een natuurpark uit te bouwen van minstens 3000 hectaren. De natuur in en rondom Mechelen is vandaag al een prachtig rivierengebied. Het vormde de inspiratie voor Mechelaar Pim Niesten voor zijn waanzinnig interessante documentaire ‘Onze Natuur’ over de wilde natuur in onze achtertuin.

Zaterdagavond om 19u biedt Groen Mechelen een unieke vertoning van de documentaire met een inleiding door schepen Patrick Princen en een panelgesprek met co-regisseur Pim Niesten en gemeenteraadsleden Bert Delanoeije en Tine Van den Brande.

We reiken die avond ook de ‘Groenste pluim’ uit aan een straf natuurinitiatief/-vereniging. Jij bepaalt die avond mee wie wint!

De genomineerden zijn:

  • Bijenwerkgroep Mechels Rivierengebied
  • Velt Mechelen
  • Klimaan
  • Langen Asem (Jelte Pieter Dijkstra)
  • Ferm
  • JNM Mechelen

Praktisch
- Wanneer: zaterdag 11 maart
- Hoe laat: 19u met eerst uitreiking Groenste Pluim, panelgesprek en aansluitend film
- Waar: Cultuurcentrum Mechelen, Minderbroedersgang 5

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.