Diversiteit is een sterkte. We laten ons niet uit elkaar spelen door extremisten. Teken de petitie

We leven in een tijd van angst en verdeeldheid, gevoed door extremisme, terreur en aanslagen. In Mechelen tonen we echter dat het anders kan.

We zijn een stad met meer dan 86.000 unieke mensen. Mechelaars hebben roots in meer dan 130 landen en uiteenlopende levensbeschouwelijke overtuigingen, culturele tradities, smaken en voorkeuren. Maar we hebben allemaal gemeen dat Mechelen onze thuis is. We zijn een stad die een baken wil zijn van hoop. In plaats van te verdelen, willen we in Mechelen juist verbinden.

Geef daarom mee een signaal dat samenleven in diversiteit wél lukt. We laten ons door extremisten niet uit elkaar spelen.

Teken mee voor onze ambitie om van verscheidenheid een sterkte te maken:

  • Mechelen is een stad waar iedereen thuis is ongeacht zijn of haar overtuiging, afkomst, geaardheid, beperkingen of talenten.
  • In Mechelen is er geen plaats voor racisme en discriminatie. We voeren een actief sensibiliseringsbeleid en treden actief op tegen elke vorm van racisme en discriminatie.
  • Diversiteit is een realiteit. We werken aan oplossingen om het samenleven te bevorderen in plaats van problemen uit te vergroten.
Al 0 ondertekenaars! Op naar 250
0%

Ja, ik teken

Door deze petitie te ondertekenen ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.